Valencia haastoi sunnuntai-iltana Atléticon Mestallalla La Ligassa. Ottelu päättyi lopulta 3-3 -tasapeliin.

Atlético pysyy tasapelipisteen myötä neljäntenä La Ligassa. Sarjakärki Real Madrid on neljän pisteen päässä Atléticosta. Valencia on sen sijaan kymmenentenä tasapisteissä Barcelonan kanssa.

Ottelun avausjakso oli varsin tasainen. Atlético hallitsi pääosin pelitapahtumia. Valencia sen sijaan puolusti tiiviisti ja yritti iskeä aktiivisesti vastaan.

Kieran Trippier joutui jättämään kentän jo viidennellä minuutilla loukattuaan olkapäätään. Sime Vrsaljko korvasi loukkaantuneen Trippierin.

Luis Suárez siirsi Atléticon johtoon 35. minuutilla. Ángel Correa syötti Suárezin maalipaikkaan, eikä konkarikärki epäonnistunut. Laukaus meni tolpan kautta maaliin. Osuma oli Suárezin seitsemäs La Ligassa.

Valencia kavensi toisen jakson alussa hieman onnekkaasti, kun Atlético-toppari Stefan Savic ohjasi pallon omaan maaliin ohi Jan Oblakin.

Atlético antoi vastauksensa tasoitusmaaliin välittömästi. Antoine Griezmann iski komealla laukauksellaan Atléticon toistamiseen johtoon. Noin 20 metristä lähtenyt laukaus löysi tiensä yläkulmaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin Vrsaljko siirsi maalin edustalta Atléticon kahden maalin etumatkalle.

Valencia nousi tasoihin lisäajalla kahden maalin myötä. Hugo Duro kavensi ottelun 92. minuutilla ja puski isännät tasoihin muutamaa minuuttia myöhemmin. 21-vuotias Duro on viimeistellyt tällä kaudella neljä maalia, jotka ovat syntyneet Atléticon, Real Madridin ja Sevillan verkkoihin.