Real Madrid ja Rayo Vallecano pelaavat parhaillaan Santiago Bernabéulla La Ligan sarjapisteistä.

Pirteästi kautensa aloittanut Rayo oli avausjakson alkuhetkillä suurissa vaikeuksissa. Reilun neljän minuutin jälkeen pallo oli jo maalivahti Stole Dimitrievski selän takana.

Karim Benzema pudotti keskityksen maalin edustalle Vinícius Júniorille, jolla oli helppo työ sijoittaa pallo maaliin.

Erotuomari Pablo González Fuertes nosti kuitenkin kätensä pystyyn. Avustavalla oli lippu pystyssä. Benzema lähti pääpalloonsa paitsioasemasta.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen vierasjoukkueen verkossa. Tällä kertaa Real Madrid lähti nopeaan vastaiskuun toppari Éder Militãon pitkällä avauksella.

Tilanteen päätteeksi Toni Kroos jysäytti pallon komeasti yläkulmaan. Jälleen Fuertes nosti kätensä, mutta nyt VAR-tarkistuksen jälkeen maali jäi voimaan ja Real Madrid johtoon.

Maali oli siitä mielenkiintoinen, että saksalainen teki ensimmäisen maalinsa madridilaisille marraskuussa 2014. Myös tuolloin vastassa oli Rayo Vallecano Santiago Bernabéulla.

Pelin edetessä myös kohmeisesti kamppailuun lähtenyt Rayo alkoi päästä jyvälle. Sekin sai vietyä hyökkäyksiä Madridin puolustuskolmannekselle ja muutaman kerran myös maalivahti Thibaut Courtois joutui peliin puuttumaan.

Seitsemän minuuttia ennen jakson loppua David Alaba lähetti vasemmalta laidalta upean matalan pallon Rayon puolustuslinjan ja Dimitrievskin väliin. Siellä odotteli Benzeman lapikas ja erittäin helppo työ tuplata johto. Maali oli ranskalaiselle jo kauden kymmenes.

Kotijoukkue oli lopulta aivan omaa luokkaansa avauspuoliajalla.