Real Betisin taistelu jatkopaikasta Eurooppa-liigassa jatkuu, kun se nöyrtyi Saksassa Bayer Leverkusenille tylysti maalein 0-4. Leverkusenin sankari oli kaksi maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Moussa Diaby.

– Emme pelanneet hyvin puolustus- emmekä hyökkäyssuuntaan. Yleisesti ottaen ottelumme Bayer Leverkusenia ja Atléticoa vastaan olivat kaksi erittäin huonoa ottelua, Betisin valmentaja Manuel Pellegrini totesi pelin jälkeen.

– Vierailimme kahden mahtavan vastustajan kotikentillä, Espanjan mestarin ja tärkeän saksalaisjoukkueen. Uskon silti, että joukkueella oli huono vaihe suoritustasonsa puolesta. Meidän täytyy analysoida, mistä se johtuu.

Ottelu päättyi melkoiseen nujakkaan, kun Real Betisin pelintekijä Nabil Fekir hermostui Karem Demirbaylle. Fekir töni Demirbayta pariinkin otteeseen, ja torikokoukseen liittyi useita pelaajia molemmista joukkueista. Lopulta tuomari nosti punaisen kortin sekä Fekirille että Demirbaylle.

– Se oli sekoitus turhautumista tappioon ja sitä määrää rikkeitä, jotka Fekir sai osakseen ottelun aikana. Se oli odottamaton mutta provosoitu reaktio, sillä Fekiriä rikottiin siinä tilanteessa, Pellegrini puolusti ymmärtäväisesti suojattiaan.

Myös puolustaja Marc Bartraa kehno vaihe nyppi. Betis päästi Atléticoa ja Leverkusenia vastaan yhteensä seitsemän maalia tekemättä itse yhtään. Tärkeä peli on edessä sunnuntainakin, derby Sevilla FC:tä vastaan.

– Olemme lyötyjä. Meillä oli kolme haastavaa ottelua edessämme ja olemme saaneet kaksi läksytystä. Nyt toivomme ottavamme askeleen eteenpäin derbyssä pysyäksemme La Ligan kärkisijoilla, Bartra sanoi Movistarin haastattelussa.

[readmore from=Real-Betis]

– Leverkusenilla oli alusta lähtien paljon maalipaikkoja, mutta lopulta he tekivät 1-0-johtomaalin meidän kulmapotkuamme seuranneesta vastahyökkäyksestä. Me emme hallinneet peliä missään vaiheessa, aivan kuten emme Atléticoakaan vastaan.

– Meillä oli vaikeuksia hallita palloa, vaikka tiesimmekin, että pallonmenetyksistä maksaa täällä kalliisti. Emme olleet pelissä sisällä oikein koko illan aikana.

Lähde: AS