Eurooppa-liigan lohkovaiheen neljäs ottelukierros pelattiin torstaina.

Espanjalaisseurojen iltapuhde ei sujunut odotetulla tavalla.

Real Sociedad jäi Anoetalla tasapeliin Sturm Grazin kanssa. 1-1 -pistejakoon päättyneen ottelun myötä Real Sociedad on edelleen kuudella pisteellään lohkossa toisena. AS Monaco johtaa lohkoa kahden pisteen erolla Real Sociedadiin. Seurat kohtaavat seuraavalla ottelukierroksella Monacossa.

Muutamaa tuntia myöhemmin Betis sai pettyä Saksassa, kun hienosti pelanneen Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen voitti Manuel Pellegrinin suojatit puhtaasti 4-0. Betis oli pelillisesti alakynnessä etenkin avausjaksolla ja todelliset maalipaikat jäivät vähäisiksi.

Hradecky venyi muutamaan laadukkaaseen torjuntaan. Moussa Diaby viimeisteli Leverkusenin voittomaalin avausjakson lopussa ja vei isännät kahden maalin etumatkalle toisen jakson alussa. Viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä Florian Wirtz siirsi maalin edustalta Leverkusenin jo 3-0 -johtoon. Sekään ei vielä riittänyt, sillä kahta minuuttia myöhemmin Nadiem Amiri iski loppuluvut 4-0:aan.

Lisäajalla Nabil Fekir ja Kerem Derimbay nahistelivat ja saivat punaiset kortit.

Betis pysyy tappiosta huolimatta lohkonsa toisena, vaikka Celtic voitti omassa ottelussaan Ferencvárosin. Leverkusen johtaa lohkoa pisteen erolla Betisiin. Betis kohtaa seuraavassa lohko-ottelussaan Ferencvárosin.