Keskiviikon odotettu Liverpoolin ja Atlético Madridin kohtaaminen Anfieldilla oli lopulta varsin yksipuolinen näytös.

Kotijoukkueen Diogo Jota iski alkutahdit ja Sadio Mané tuplasi Liverpoolin johdon hetkeä myöhemmin.

Atléticon iltapuhde muuttui hankalasta liki mahdottomaksi, kun Felipe lensi suoralla punaisella kortilla ulos avausjakson loppupuolella.

Vierasjoukkueen valmentaja Diego Simeone ei luonnollisesti ollut pelin jälkeen tyytyväinen, mutta myös kiitteli joukkuettaan.

– Aloitimme ihan hyvin ja saimme luotua uhkaa hyökkäyskolmanneksella. Sitten vastustaja teki kaksi maalia ja saimme punaisen kortin. Pelaaminen vajaalla Liverpoolia vastaan on äärimmäisen vaikeaa, kertoi Simeone lehdistöitilaisuudessa pelin jälkeen.

– Kiitän kuitenkin pelaajiani siitä rauhallisuudesta ja maltista, mitä toisella jaksolla näimme. Pysyimme nöyränä ja yritimme päästä peliin vielä mukaan. Jos (Luis) Suárezin maalia ei olisi hylätty, niin kenties olisimme päässeetkin.

Simeonen mukaan joukkue voi poistua Englannista tyynenä ja pää pystyssä, koska jokainen antoi varmasti kaikkensa. Argentiinalainen korostaa, että pelejä on vielä kaksi jäljellä ja kaikkeen on mahdollisuudet.

Lohkovoittoon ei kuitenkaan enää mahdollisuuksia ole, koska Liverpool sen itselleen keskiviikkona varmisti. Atlético ja Porto ratkaisevat todennäköisesti keskenään lohkokakkosen paikan. AC Milan on saalistanut neljästä kamppailusta vain yhden pisteen.

Vaikka Simeone kertoi olevansa ylpeä pelaajistaan, niin päällimmäisenä Liverpoolin matkasta jäi karvaat tuntemukset.

– Olen katkera, koska peli oli ohi niin nopeasti. Ne maalit ja ulosajo. Tämä tunne toki menee pian ohi. Emme toisella jaksollakaan luhistuneet, vaikka vastassa oli joukkue, joka tekee seitsemän maalia mahdollisuuden saadessaan.

Atléticon pelit La Ligassa jatkuvat sunnuntaina 7. marraskuuta vierasottelulla Valenciaa vastaan.

Felipen ottelu jäi lyhyeksi keskiviikkona. Getty Images.

Lähde: Marca