Liverpool ja Atlético kohtaavat toisensa keskiviikkona Anfieldilla Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone ja Liverpool-luotsi Jürgen Klopp ovat kummatkin tunteen kanssa eläviä valmentajia.

Klopp on avoimesti kritisoinut Simeonen pelitapaa ja Simeone otti tiistaina kantaa kollegansa puhuttaneisiin kommentteihin. Lue lisää täältä.

Klopp käväisi Simeonen tapaan lehdistötilaisuudessa tiistaina ennen huomista ottelua ja kehui argentiinalaisluotsin tekemää työtä.

– Olen jo aiemmin sanonut kunnioittavani paljon sitä, mitä Simeone tekee Atléticossa. Emme voi puhua toisistamme ihmisinä, koska emme juurikaan tunne toisiamme. Se, mitä Simeone on tehnyt Atléticossa kaikkien näiden vuosien ajan on suorastaan uskomatonta. Kunnioitan sitä valtavasti. On vaikuttavaa, miten hänen joukkueensa taistelee kaikesta vuodesta toiseen, Klopp sanoi.

Simeone ei tuttuun tapaan kätellyt Kloppia lokakuisen ottelun jälkeen, sillä luotsi ei koskaan tervehdi vastustajan valmentajaa, kun ottelu on jo päättynyt. Simeone kättelee vastustajan valmentajaa ennen ottelua.

Klopp ei sanojensa mukaan tiennyt sitä, vaikka Simeone käyttäytyi samalla tavalla puolitoista vuotta sitten, kun Atlético ja Liverpool kohtasivat toisensa Mestarien liigan neljännesvälierissä. Atlético eteni otteluparista jatkoon yhteismaalein 4-2.

– Jos olisin tiennyt, ettei Simeonella ole tapana kätellä toista valmentajaa ottelun jälkeen, en olisi edes yrittänyt kätellä häntä. Kun yritin kätellä ja hän oli jo juoksemassa pukukoppiin, niin päätin kätellä sitten ilmaa. Minun ei olisi pitänyt tehdä sitä elettä, enkä ole tyytyväinen siihen. Me kummatkin olemme hyvin tunteellisia ja se oli tunteeni silloin. Ennen ottelua kättelimme ja oletan kättelevämme myös keskiviikkona Anfieldilla.