Liverpool isännöi Atléticoa keskiviikkona Anfieldilla Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Liverpool johtaa lohkoa voitettuaan kaikki kolme otteluaan. Atlético on toisena neljällä pisteellään.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on vuosien saatossa kritisoinut Atléticon pelitapaa useamman kerran.

Atlético pudotti Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierissä maaliskuussa 2020 voitettuaan kummatkin osaottelut yhteismaalein 4-2. Otteluparin jälkeen Klopp totesi julkisesti, ettei ymmärrä, miksi Atlético ei pelaa todellista jalkapalloa, vaan tyytyy ainoastaan puolustamaan. Lisäksi Klopp sanoi, ettei pidä Diego Simeonen pelitavasta.

Englantilaismedia järjesti todellisen kohun muutama viikko sitten, kun Simeone ei kätellyt Kloppia Atléticon ja Liverpoolin välisen Mestarien liigan ottelun jälkeen. Todellisuudessa Simeone ei ole vuosikausiin kätellyt vastustajan valmentajaa ottelun jälkeen, vaan aina ennen ottelun käynnistymistä.

– Selitin sen jo edellisen ottelun jälkeen. En pidä vastustajan valmentajan kättelemisestä ottelun jälkeen, koska mielestäni kummatkin valmentajat ovat silloin hyvin erilaisissa tunnekuohuissa. Englannissa siitä on muodostunut herrasmiesmäinen tapa, mutta en ole siitä samaa mieltä. En voi kertoa mielipidettäni Kloppista, koska en tunne häntä ihmisenä, mutta arvostan hänen tekemää loistavaa työtä valmentajana, Simeone totesi tiistaina.

Simeonelta kysyttiin, pitääkö hän Kloppin ja Liverpoolin pelitavoista, kun kerran saksalaisluotsi on avoimesti todennut, ettei pidä lainkaan Simeonen pelitavasta.

– En kerro mielipidettäni siitä, miten muut joukkueet pelaavat. Minulla on käytöstapoja ja meidän valmentajien on keskenämme kunnioitettava niitä.

Liverpoolin ja Atléticon välinen ottelu käynnistyy keskiviikkoiltana klo 22.00.