Lionel Messi ei ole tyytyväinen siihen, miten Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta kommentoi hänen lähtöään viime kuussa.

Messi, 34, edusti viime kesään asti koko uransa Barcelonaa, mutta talousvaikeuksista kärsivä katalonialaisseura ei kyennyt rekisteröimään häntä ryhmäänsä La Ligan palkkakaton takia. Näin ollen argentiinalaistähti jätti Barcelonan taakseen ja teki kaksivuotisen sopimuksen Paris Saint-Germainin kanssa.

Viime kuussa Laporta sanoi RAC1:n haastattelussa toivoneensa loppuun asti, että Messi jäisi Barcelonaan vaikka ilmaiseksi pelaamaan.

– Toivoin, että Messi olisi tehnyt U-käännöksen ja sanonut, että hän voi pelata ilmaiseksi.

– Olisin pitänyt siitä ja tukenut sitä täysin. Ymmärtääkseni La Liga olisi hyväksynyt sen. Mutta me emme voi pyytää hänen tasoiselta pelaajalta sellaista.

Messi ihmettelee tuoreessa Diario Sportin haastattelussa Laportan kommentteja. Omasta mielestään hän teki kaikkensa jäädäkseen Barcelonaan.

– Totuus on, että tein kaikkeni jäädäkseni [Barcelonaan], kuten selitin lähtiessäni. Minua ei ikinä pyydetty pelaamaan ilmaiseksi.

– Minua pyydettiin leikkaamaan palkkaani 50 prosentilla ja suostuin siihen ongelmitta. Meillä oli mahdollisuus auttaa seuraa enemmän. Minä ja perheeni olisimme halunneet jäädä Barcelonaan.

– Kukaan ei pyytänyt minua pelaamaan ilmaiseksi, mutta minusta myös vaikuttaa siltä, että puheenjohtajan sanat eivät olleet paikallaan. Ne satuttivat minua, koska minusta hänen ei tarvitse sanoa niin.

– Tuntuu kuin hän olisi halunnut luopua pallosta ottamatta siitä vastuuta tai sen seurauksia huomioon.

– Se saa ihmiset ajattelemaan ja se luo tietynlaisen epäilyksen, jota en mielestäni ansaitse.