Barcelona jäi lauantaina kotonaan Camp Noulla 1-1-tasapeliin Deportivo Alavesia vastaan. Ronald Koemanin tilalle väliaikaiseksi valmentajaksi tullut Sergi Barjuán ei pitänyt Blaugranan peliesitystä huonona.

– Hallitsimme pelitapahtumia läpi ottelun. Olimme vahvoja toisella jaksolla. Meillä oli paikkoja voittaa tämä ottelu, mutta emme hyödyntäneet niitä, Barjuán totesi pelin jälkeen.

Katalonialaisseura vaihtoi valmentajaansa keskiviikkona, joten hirveän kauan uudella valmentajalla ei ollut aikaa valmistautua Alaves-otteluun.

– En ole ehtinyt juuri tekemään vielä töitä pelaajien kanssa. Yritin parhaani mukaan saada organisoitua niin hyökkäyksen kuin puolustuksen tätä peliä varten.

Barcelonan kakkosjoukkueen peräsimestä tuuraajaksi saapunut 49-vuotias Barjuán kehui pelaajiaan, mutta toivoi heiltä enemmän uskoa omaan tekemiseensä.

– Nämä kaverit ovat todella hyviä, mutta heidän pitäisi uskoa enemmän itseensä.

Kotijoukkue siirtyi lauantaina toisen jakson alussa Memphis Depayn upealla laukauksella johtoon. Vieraiden Luis Rioja kuitenkin tasoitti pelin vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Lisää maaleja ei nähty, vaikka Barcelona kamppailua hallitsi selvästi.

Katalonialaisten peliä leimasi turhan hidas pallonliikuttelu, jolla se ei kyennyt murtamaan Alavesin tiivistä puolustusta.

Avausjaksolla nähtiin myös pelottava tilanne, kun Barcelonan Sergio Agüero piteli rintaansa ja makoili hetken nurmen pinnassa. Hän käveli onneksi itse kentältä pois ja tämä kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan.

Argentiinalainen kärsi ilmeisesti hengitysvaikeuksista ja Agüeroa odotti sairaalassa muun muassa sydänkokeet. Toistaiseksi mitään tarkkaa informaatiota aiheesta ei ole.

Valmentaja Barjuán epäili, että jatkaa joukkueen valmentajana ainakin vielä alkavan viikon Mestarien liigan kamppailussa Kiovassa, kun Barcelona kohtaa ukrainalaisen suurseuran Dynamon.

Joukkueen uusi valmentaja ei ole vielä selvillä, mutta suurin suosikki pestiin on Barcelonan pelaajalegenda Xavi.