Barcelonan hyökkääjä Sergio Agüero pelasi lauantaina toista kertaa uuden joukkueensa avauskokoonpanossa, mutta hänen ottelunsa Alavésia vastaan päättyi jo ennen taukovihellystä.

Agüero, 33, jäi ensin nojailemaan polviinsa harmittoman oloisen tilanteen jälkeen ja sitten pitelemään rintaansa tuskaisen oloisena. Hetken kuluttua argentiinalaiskärki kävi maahan makaamaan ja odottamaan lääkintähenkilökuntaa.

Kentälle tuotiin paarit, mutta Agüero pystyi itse kävelemään viheriöltä stadionin uumeniin. Hänen paikkansa otti Philippe Coutinho, ja ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Ottelun jälkeen Barcelona kertoi sosiaalisessa mediassa, että Agüero valitti rintakipua, ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan sydäntutkimuksiin.

– Kysyin hänen vointiaan ja hän sanoi, että häntä huimasi. Minulle kerrottiin, että hän meni sairaalaan. En tiedä enempää, kommentoi Barcelonan väliaikaisvalmentaja Sergi Barjuan pelin jälkeen.

Barcelona ei ole vielä kirjoitushetkellä kertonut enempää Agüeron tilanteesta, mutta katalonialaisseura tiedottanee tapauksesta lisää myöhemmin.

FC Barcelona

@FCBarcelona
𝗟𝗔𝗧𝗘𝗦𝗧 𝗡𝗘𝗪𝗦 | @aguerosergiokun reported chest discomfort and has been admitted to the hospital for a cardiac exam