Paris Saint-Germainin ja Real Madridin on annettava Kylian Mbappélle lupa pelata vuoden 2024 olympialaisissa, jos kumpikaan seuroista haluaa kiinnittää ranskalaistähden ryhmäänsä.

Mbappé, 22, on tällä hetkellä kirjoilla PSG:ssä, mutta hänen ja pariisilaisjätin sopimus on päättymässä tämän kauden jälkeen. Real Madrid oli ranskalaishyökkääjän kintereillä jo viime kesänä, ja Los Blancosin odotetaan olevan apajilla myös ensi vuonna.

Vuoden 2024 olympialaiset järjestetään Mbappén kotikaupungissa Pariisissa. Tähtihyökkääjän äiti Fayza Lamari kertoi Le Parisienin haastattelussa, että hänen poikansa vaatii kisoissa pelaamista seuraavaan sopimukseensa.

– Se tulee olemaan hänen sopimuksessaan, sanoi Fayza Marcan mukaan.

– Sitten heidän on pakko valita hänet. Olympialaiset järjestetään hänen kotikaupungissaan, eikä PSG ole siellä pelaamista vastaan.

Marcan mukaan Mbappén ja PSG:n välit olivat hieman kireät, kun pariisilaisseura ei antanut hänen pelata Tokion olympialaisissa. Mbappé on esiintynyt Ranskan A-maajoukkueessa jo yli 50 kertaa ja voittanut maailmanmestaruuden.