Borja Garcés ajautui lauantaina ongelmiin.

Leganésia edustava hyökkääjä pyysi viime viikolla valmentajaltaan Asier Garitanolta lupaa osallistua lauantaina veljensä häihin Melillassa. Garitano ei antanut hyökkääjälleen lupaa, sillä Leganésilla oli lauantai-iltana sarjaottelu Tenerifeä vastaan.

Garcés kysyi sen jälkeen lupaa seurajohdolta, joka Garitanon tapaan kielsi kärkeään matkustamasta veljensä häihin. Garcés ei kuunnellut seuraa ja matkusti perjantai-iltana Melillaan osallistuakseen häätilaisuuteen. Häät pidettiin lauantaina aamupäivällä ja Garcés matkusti iltapäivällä takaisin Madridiin.

Leganésin ottelu alkoi 21.00 paikallista aikaa, mutta valmennusjohto ilmoitti pelaajalleen, ettei häntä oteta mukaan kokoonpanoon.

Leganés hävisi ottelun Tenerifelle 1-2. Ottelun jälkeen Garitano paljasti koko tapauksen lehdistön edessä ja ilmoitti, ettei Garcés pelaa enää hänen alaisuudessaan otteluakaan.

Atléticon kasvatti ja madridilaisseuran edustusjoukkueessa yhden ottelun ja siinä maalin tehnyt Garcés pelaa tämän kauden lainalla Leganésissa, mutta laina saatetaan purkaa jo tammikuussa viikonlopun kohun jälkeen.

Garcés pahoitteli maanantaina tapausta sosiaalisessa mediassa ja pyysi anteeksi joukkuetovereiltaan, Garitanolta ja Leganésin kannattajilta.

Leganés julkaisi maanantaina tiedotteen, jossa se kertoi sakottaneensa Garcésia. Garcés osallistui maanantaina harjoituksiin, mutta vielä ei ole tiedossa, pyörtääkö Garitano päätöstään. Garcés on pyytänyt tapausta kasvotusten anteeksi Garitanolta.

Leganés kuvaili Garcésin tempausta hyvin vakavaksi rikkeeksi.

C.D. Leganés

@CDLeganes
📝 COMUNICADO OFICIAL | Borja Garcés.

Borja Garcés ⚽

@borjagarces9
Buenas noches pepineros, pido perdón de todo corazón al club, al cuerpo técnico, a mis compañeros y a la afición.