Barcelonan surkea alkukausi sai jatkoa sunnuntaina, kun Real Madrid haki täyden pistepotin Camp Noulta maalein 2-1. Lue Clásico-raportti täältä.

Ottelun jälkeen Camp Noun ulkopuolella nähtiin ikävä välikohtaus, kun Barcelonan kannattajat estivät Ronald Koemania lähtemästä stadionilta vahingoittaen valmentajan autoa. Lue lisää täältä.

Barcelonan seuralegenda Carles Puyol jyrähti maanantaina ja kritisoi Koemania ahdistelleita ihmisiä.

– Koin aikoinaan saman kohtalon lähtiessäni Camp Noulta. Pelästyin. He eivät edusta Barcelonan kannattajia, Puyol totesi viitaten Koemanin autoa vahingoittaneisiin ihmisiin.

Puyolin hyvä ystävä ja entinen pelikaveri Luis Enrique valmentaa nykyisin Espanjan A-maajoukkuetta. Madridilaismedia on hyökännyt Enriquen kimppuun kritisoimalla häntä muun muassa siitä, miten hän ei ota Real Madridin pelaajia mukaan joukkueeseensa.

Puyolin mukaan Enrique varmasti ottaisi heitä, jos tarjolla olisi riittävän laadukkaita vaihtoehtoja.

– Tunnen Enriquen pitkän ajan takaa ja olen täysin vakuuttunut siitä, että hän valitsee aina parhaat mahdolliset pelaajat Espanjan A-maajoukkueeseen. Jos Real Madridilla olisi viisi sellaista pelaajaa, Enrique varmasti valitsisi heidät mukaan. Muistan, miten paljon Enriqueta kritisoitiin, kun hän ei ottanut Sergio Ramosia EM-lopputurnaukseen. Ramos ei ole vieläkään debytoinut PSG:ssä. Toivon hänelle pikaista paranemista, mutta en ole kuullut Enriqueta kritisoineiden ihmisten anteeksipyyntöä.

Lähde: MARCA