Atlético ja Real Sociedad päätyivät sunnuntai-iltana 2-2 -tasapeliin Metropolitanolla La Ligan kärkikamppailussa. Lue otteluraportti täältä.

Atlético nousi kahden maalin takamatkalta tasoihin Luis Suárezin täysosumilla.

Suárez pelasi sunnuntaina 50. ottelunsa Atléticossa. Suárez on tehnyt madridilaisseuran paidassa komeat 28 maalia. Suárez johdatti viime kaudella maaleillaan Atléticon La Ligan mestariksi.

Suárez oli odotetusti pettynyt pistemenetykseen.

– Tasapeli tuntuu pahalta, koska pelasimme kotona ja meidän on oltava täällä hyvin vahvoja. Itse ottelua katsoessa tiesimme voivamme nousta tappioasemasta ja joukkue onnistui nousemaan tasapeliin. Meillä oli tietynlainen idea ottelusta, mutta se ei mennyt putkeen. Onnistuimme kuitenkin korjaamaan virheet saadaksemme tasapelipisteen. Ideamme oli päästä johtoon heti alussa, mutta asiat vaikeutuivat. Meidän on oltava itsekriittisiä ottelun alun suhteen, Suárez muistutti.

Suárezin mielestä alkukauden pistemenetykset nostavat viime kauden mestaruuden arvoa entisestään.

– Meidän on toisaalta oltava myös tyytyväisiä siitä, miten hyvin Antoine Griezmann ja João Félix pelaavat yhteen. Arvostamme viime kauden mestaruuden hyvin korkealle, koska mestaruutta on hyvin vaikea voittaa.

Atlético on La Ligassa neljäntenä kolmen pisteen päässä yhden ottelun enemmän pelanneesta sarjakärjestä Real Sociedadista.