Marcos Llorente sai uuden lihasvamman oikeaan jalkaansa tiistaisen Liverpool-ottelun yhteydessä.

Atlético tiedotti avainpelaajansa loukkaantumisesta ottelun jälkeen. Llorenten on alustavasti määrä palata pelikentille marraskuun maajoukkuetauon jälkeen, joten Atléticon avainpelaaja on sivussa joukkueen vahvuudesta noin kuukauden ajan.

Keskikenttäpelaajana, laitahyökkääjänä ja jopa laitapuolustajanakin tunnettu Llorente sai edellisen lihasvammansa kolmisen viikkoa sitten pelatussa Barcelona-ottelussa, eikä siten osallistunut Espanjan A-maajoukkueen lokakuun MM-karsintaotteluihin. Llorente on sivussa myös marraskuun maaotteluista.

Tuore loukkaantuminen on samanlainen kuin kolme viikkoa sitten kärsitty lihasvamma.

Llorente aloitti Liverpool-ottelun penkiltä ja tuli toisella jaksolla kentälle. Llorente pelasi ottelun loppuun lihasvammastaan huolimatta – juuri kuten lokakuun alun Barcelona-ottelunkin.