Ousmane Dembélén nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Barcelona ja Dembélén edustajat ovat neuvotelleet jo pitkään jatkosopimuksesta, mutta pelaajan leiri ei ole edelleenkään vastannut seuran jatkosopimustarjoukseen.

Goalin Espanjan-toimituksen mukaan Barcelona tarjoaa Dembélélle seuraavat kaksi kautta kattavaa jatkosopimusta, jossa olisi optio kolmannesta kaudesta. Dembélén palkka putoaisi merkittävästi jatkosopimuksen yhteydessä.

Barcelona odottaa Dembélén hyväksyvän tarjouksen, koska seura on ollut vuosien saatossa hyvin kärsivällinen pelaajansa kanssa.

Lähteen saamien tietojen mukaan Dembélén pelaaja-agentti on tarjonnut asiakastaan Newcastlelle ja osapuolten välillä on ollut jo kontakteja. Dembélé saa neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien.

Dembélé ei ole pelannut tällä kaudella vielä minuuttiakaan loukkaantumisen vuoksi. Katalonialaismedian mukaan Barcelona on valmis jättämään Dembélén koko kaudeksi katsomoon, jos jatkosopimusta ei synny.

Barcelona hankki Dembélén Borussia Dortmundista 135 miljoonalla eurolla kesällä 2017.