Dani Alves oli keskiviikkona seuraamassa Barcelonan ja Kiovan Dynamon välistä ottelua Camp Noulla.

Parhaillaan ilman seuraa oleva Alves totesi hiljattain Sportin haastattelussa olevansa valmis palaamaan Barcelonaan, jos kutsu käy. Barcelonan seurajohto ei ole tiettävästi halukas tekemään sopimusta 38-vuotiaan konkarin kanssa.

Alves pelasi vuosina 2008-16 yhteensä 391 ottelua Barcelonassa voittaen muun muassa kuudesti La Ligan mestaruuden ja kolmesti Mestarien liigan.

Lue Alvesin mietteet täältä.

Barcelonan omat mediakanavat haastattelivat Alvesia keskiviikkoisen ottelun jälkeen.

– On kunnia palata kotiini pitkän tauon jälkeen. Ikävoin Barcelonaa. Joukkue on keskellä sopeutumisprosessia ja käy läpi muutosten aikaa erilaisten syiden vuoksi. Tavoite on tehdä asiat samalla tavalla kuin tässä seurassa tehtiin aiemmin, Alves totesi.

Alvesilta tiedusteltiin mielipidettä Sergiño Destistä. Dest on Alvesin tapaan oikea laitapuolustaja.

– Dest on hyvä pelaaja ja hänellä on kaikki ominaisuudet, joita laitapuolustaja tarvitsee. Tässä seurassa asiat tehdään eri tavalla, jonka vuoksi kaikki tänne saapuvat pelaajat ymmärtävät, että yksinkertaisimmat asiat ovat kaikista tehokkaimpia. On ymmärrettävä, mitä tässä seurassa vaaditaan, koska täällä kaikki on erilaista ja siihen on sopeuduttava.

Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen sunnuntaina el Clásicossa.

– Odotusarvot ovat aina suuret, koska kaksi historiallista joukkuetta iskevät yhteen. Fiilikset ovat todella hyvät, Alves totesi viitaten Barcelonan edellisten otteluiden tuloksiin.