Barcelona ja Valencia kohtasivat toisensa sunnuntai-illan huippuottelussa. Barcelona voitti ottelun 3-1. Lue otteluraportti täältä.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta koronaviruspandemian aikana, kun Barcelona sai ottaa Camp Noun täyteen kannattajiaan. Niin ei kuitenkaan käynyt, sillä stadionilla nähtiin vain 47 000 katsojaa. Camp Noulle mahtuu reilut 99 000 katsojaa.

Barcelonan varapuheenjohtaja Rafa Yuste käväisi ottelun jälkeen Movistarin haastattelussa ja pettyi yleisömäärään.

– Se on huolestuttavan pieni lukema. Meidän on tehtävä kaikki mahdollinen sen eteen, jotta katsojat palaavat stadionille. Olen luottavainen sen suhteen, että he palaavat, koska parannamme tuloksia ja peluutamme nuoria omia kasvatteja. Olen vakuuttunut siitä, että sunnuntain el Clásicossa näemme täyden Camp Noun. Tämä Valencia-ottelu oli hyvin vaikea, mutta olen odottavainen Dynamo Kiova -ottelun ja el Clásicon suhteen.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman muistutti, että kenties myöhäinen alkamisaika (21.00 paikallista aikaa) vaikutti yleisömäärään.

– Voi olla, että kyse oli ottelun alkamisajankohdasta. 47 000 paikan päällä ollutta kannattajaa tuki meitä loistavasti. Meidän on voitettava kannattajat puolellemme asenteella, peliesityksillä ja tuloksilla, Koeman tiesi.

Barcelona pelaa tällä viikolla kaksi hyvin tärkeää ottelua, kuten Yuste muistuttikin. Keskiviikkona Barcelona on käytännössä pakkovoiton edessä, kun Dinamo Kiova vierailee Camp Noulla. Barcelona on hävinnyt kummatkin Mestarien liigan lohko-ottelunsa yhteismaalein 0-6. Sunnuntaina Real Madrid vierailee Camp Noulla el Clásicossa.