Real Madrid ei pelannut tänä viikonloppuna sarjaotteluaan.

Real Madridin Athletic-ottelu siirrettiin Granada-Atléticon tavoin myöhempään ajankohtaan, sillä Etelä-Amerikan MM-karsintaottelut päättyivät vasta perjantai-aamuna. Sevillan ja Barcelonan välinen ottelu siirrettiin samaisesta syystä aiemmin syksyllä.

Real Madrid pelaa ensi viikolla kaksi ottelua. Tiistaina Shakhtar isännöi Real Madridia Mestarien liigan lohkovaiheen kolmannella ottelukierroksella. Real Madrid hävisi edellisessä Mestarien liigan ottelussaan Sheriff Tiraspolille Bernabéulla 1-2.

Ensi viikon viikonloppuna luvassa on sen sijaan kauden ensimmäinen el Clásico, kun Barcelona isännöi Real Madridia sunnuntaina Camp Noulla.

Eden HazardLuka Jovic ja Isco eivät osallistu Shakhtar-otteluun.

Hazard loukkaantui maajoukkuetauon aikana, eikä osallistunut sunnuntaina joukkueharjoituksiin. Hazardin pelikunto el Clásicossa on vielä kysymysmerkki. Isco kärsii niskakivuista ja Jovic sai tällin nilkkaansa.

Ferland Mendy sen sijaan palaa kokoonpanoon ja matkustaa joukkueen kanssa Ukrainaan.