Sevillan puolustaja Jules Koundé oli tänä kesänä todella lähellä siirtoa Chelsean riveihin. Sevillan urheilujohtaja Monchi halusi ranskalaisesta vaaditun 90 miljoonan siirtokorvauksen kokonaisuudessaan.

Chelsean tiettävästi 10 miljoonaa euroa pienempi tarjous päätyi roskakoriin. Koundé oli todella halukas siirtymään lontoolaisjätin riveihin ja raivostui omalle seuralleen tuolloin.

Tämä vyyhti on toistaiseksi lakaistu maton alle ja ranskalaistoppari pelaa taas Los Blanquirrojosin paita yllään.

Siirtotoiminta taustalle ei ole silti laantunut. Varsinkin Real Madrid on ollut jo pitkään kiinnostunut Koundén palveluksista. Jättiläinen haluaisi Éder Militãon rinnalle laatua, jotta David Alaban voisi laittaa vasemmalle laidalle.

El Nacionalin mukaan ranskalainen silti itse empii Carlo Ancelottin ryhmään siirtymistä.

Syy tähän on lähteen mukaan juuri italialaisluotsin peluutusfilosofia. Koundé pelkää MM-kisapaikkansa suhteen juuri Alaban roolin vuoksi.

Ranskalainen kokee, että vaihtopenkille joutuminen olisi kohtalokasta Qatarin MM-kisojen kannalta, koska hallitsevalla maailmanmestarilla on hurja ryhmä.

Tästä syystä Manchester United on noussut suurimmaksi suosikiksi saamaan Koundé ryhmäänsä.

United oli kiinnostunut ranskalaisesta jo aiemmin, mutta seura oletti Chelsean jo tehneen kaupat Sevillan kanssa. Samalla United halusi varmistaa Raphaël Varanen siirtymisen Old Traffordille.

Koundéa pidetään laajalti kenties maailman lupaavimpana huipputopparina. Hänen perässään on mainittujen lisäksi varmasti liki kaikki kynnelle kykenevät joukkueet.

United haluaisi El Nacionalin mukaan saattaa Varanen ja Koundén yhteen. Mitä tämä sitten tarkoittaisi Harry Maguiren osalta? Englantilainen siirtyi Manchesteriin kaksi vuotta sitten 87 miljoonalla eurolla.

Monchille tilanne on silti lupaava. Mikään alle 90 miljoonan euron tarjous ei mene jatkossakaan läpi. Koundén sopimus jatkuu vuoteen 2024 asti. Ostajia on jo nyt jonoksi asti.