Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta järjesti sunnuntaina tilaisuuden seuran jäsenille.

Maaliskuun alussa Barcelonan puheenjohtajaksi valittu Laporta toivoi Barcelona-yhteisön luottavan häneen ja Barcelonan seurajohtoon.

Laporta on saanut seuran kannattajilta hiljattain kritiikkiä muun muassa siitä, ettei Ronald Koeman ole edelleenkään saanut potkuja Barcelonan peräsimestä.

Laporta muistutti jäseniä olevansa Barcelonan puheenjohtajana pelastamassa seuraa surkeasta taloudellisesta tilanteesta.

– Näinä vaikeina hetkinä pyydän teitä tukemaan meitä, sillä meillä kaikilla on sama tavoite. Valitsitte meidät johtamaan seuraa ja yritämme tehdä töitä hyvin. Jos epäonnistumme jossain päätöksessä, ei se ole koskaan tahallista. Teemme töitä haluten tehdä oikeita päätöksiä seuramme hyväksi. Olemme täällä pelastamassa Barcelonaa. Pyydän luottamuslausetta teiltä kaikilta. Teemme kaiken tämän, koska rakastamme Barcelonaan ja kunnioitamme teitä kaikkia.

Laportan mukaan jäsenien on tuettava Barcelonaa ja seurajohtoa vaikeuksista huolimatta.

– Emme voi palauttaa Barcelonaa ansaitsemalleen paikalle yksin. Tarvitsemme luottamuksenne. Kaikkien Barcelonan kannattajien on annettava kaikkensa seuralle. Vaikeimmilla hetkillä Barcelona-yhteisö on saanut itsestään parhaan irti ja sen on tapahduttava myös tällä kertaa.

Lähde: AS