Real Madrid on iskenyt silmänsä AS Monacon keskikenttäpelaajaan Aurélien Tchouaméniin, kertoo Marca.

Tchouaméni, 21, on noussut uutena pelaajana Los Blancosin tutkalle. Sunnuntaina hän teki entistä suuremman vaikutuksen Madridiin, kun hän pelasi Ranskan avauskentällisessä Nations Leaguen finaalissa Espanjaa vastaan.

Paris Saint-Germainin Kylian Mbappé on yhä Real Madridin ykköskohde ensi vuoden siirtomarkkinoilla, mutta Tchouaménille voisi hyvinkin olla käyttöä valkopaidoissa, sillä Casemiro on Madridin ainoa pelaaja, joka on koulutettu puolustavan keskikenttäpelaajan rooliin.

Monaco hankki Tchouaménin toissa vuonna Bordeaux’sta 18 miljoonalla eurolla, mutta hänen hintansa on noussut tuosta todennäköisesti merkittävästi. Monaco on muutenkin hyvässä neuvotteluasemassa, sillä Tchouaménilla on kesään 2024 ulottuva sopimus.

Real Madridin lisäksi nuorta ranskalaista tarkkailevat myös ainakin Chelsea ja Juventus. Jo menneenä kesänä Madrid hankki Ranskasta 18-vuotiaan Eduardo Camavingan, ja viime vuosina nuoriso-osastoa on täydennetty myös esimerkiksi Vinícius Júniorilla, Rodrygo Goesilla ja Brahim Díazilla.