Voimahyökkääjänä tunnettu Kiko Narváez edusti Atléticoa 90-luvulla.

Kiko pelasi Atléticossa vuodet 1993-2001. Espanjan A-maajoukkueessakin 26 ottelua pelannut Kiko lopetti pelaajauransa vain 29-vuotiaana menetettyään motivaation ammattilaisjalkapalloilijan elämään.

Kiko oli voittamassa Atléticon kanssa historiallista tuplamestaruutta keväällä 1996, kun Atlético kruunattiin La Ligan ja Copan mestariksi.

Nykyään muun muassa El Largueron jalkapallokommentaattorina toimiva Kiko paljasti hiljattain mielenkiintoisen yksityiskohdan ajastaan Atléticossa.

Kikon mukaan pelaajat järjestivät aikoinaan äänestyksen, jonka tuloksen perusteella päätettiin, saako silloinen valmentaja potkut tehtävästään.

– Olimme Boadilla del Montessa (Madridin lähistöllä) ja äänestimme valmentajan tulevaisuudesta. Myöhemmin samana iltana radiossa kerrottiin, miten äänestimme siitä, saako valmentaja potkut vai ei. Joku oli vuotanut sen mediaan. En muista sen valmentajan nimeä. Hankkiudun selvästi ongelmiin, Kiko totesi El Larguerolle.

– Se oli yksi valmentajista, jotka saivat nopeasti potkut. Äänestystuloksessa ei ollut merkittävää eroa. 58 prosenttia pelaajista halusi antaa hänelle potkut ja 42 prosenttia puolusti häntä.