Getafen alkukausi on sujunut surkeasti. Kahdeksasta ottelusta tuloksena on peräti seitsemän tappiota ja yksi tasapelipiste.

Getafen puheenjohtaja Ángel Torres antoi Míchelille aikaa kurssin kääntämiseen, mutta luotsi ei onnistunut siinä ja sai maanantaina potkut tehtävästään.

Getafe julkaisi keskiviikkona uuden päävalmentajansa. Quique Sánchez Flores allekirjoitti loppukauden kattavan sopimuksen seuran kanssa ja korvaa siten Míchelin.

Sánchez Flores on tuttu valmentaja Getafen seurayhteisölle. 56-vuotias luotsi valmensi Getafea kaudella 2004-05 ja tammi-helmikuussa 2015.

Urallaan muun muassa Atléticoa, Valenciaa, Benficaa ja Watfordia valmentanut Sánchez Flores on luonnollisesti onnellinen palattuaan Getafeen. Sánchez Flores sai potkut Watfordista joulukuussa 2019 ja palaa nyt valmentamisen pariin. Luotsi kunnioittaa Torresia.

– Torres kunnioittaa valmentajia. Hän on yksi harvoista tuntemistani seurapomoista, jotka todella kunnioittavat valmentajia. Tiedän, että häntä sattui antaa potkut valmentajalle kesken kauden, Sánchez Flores totesi.

– Avainasia on tiedostaa, että jokainen ottelumme on finaali. Siitä ei ole epäselvyyksiä. Jos meillä on edessä 30 ottelua, ovat ne kaikki finaaleja. Finaaleissa on keskityttävä pieniin ja suuriin yksityiskohtiin ja osoitettava todellista intohimoa voittamista kohtaan.

Lähde: MARCA