La Ligan ainoa tappioton joukkue Villarreal on vahvistamassa joukkuettaan oikealla laitapuolustajalla Serge Aurierilla. 28-vuotias norsunluurannikkolainen on vapaa agentti, joten hän voi siirtyä Keltaiseen Sukellusveneeseen vaikka heti, ja vieläpä siirtokorvauksetta.

Aurier on Villarrealin päävalmentaja Unai Emerylle tuttu pelaaja, sillä he olivat samaan aikaan Paris Saint-Germainissa. Aurier vietti PSG:ssä kolme kautta vuosina 2014-2017 pelattuaan sitä ennen Ligue 1:tä Lensissä ja Toulousessa kolmen ja puolen kauden ajan.

Pariisista Aurier värvättiin Tottenhamiin, jossa hän pelasi neljän kauden aikana yhteensä 110 virallista ottelua. Tottenham maksoi Aurierista vajaat 27 miljoonaa euroa, mutta hän ei noussut ikinä odotetun suureen rooliin Spursissa – osin loukkaantumisistakin johtuen.

[readmore from=Villarreal]

AS:n mukaan Serge Aurier on jo ollut Villarrealin kotistadionilla La Cerámicalla, ja sopimuksen odotetaan virallistuvan tuota pikaa – mahdollisesti jo maanantaina. Unai Emery vahvisti jo lehdistötilaisuudessa viikonloppuna Villarrealin olevan Aurierista kiinnostunut.

Norsunluurannikon A-maajoukkueessa Aurier on pelannut jo 70 ottelua, tehden niissä kolme maalia.