Atlético voitti Barcelonan lauantai-iltana Metropolitanolla 2-0 ja nousi ainakin väliaikaisesti La Ligan kärkipaikalle. Lue otteluraportti täältä.

João Félix oli Atléticon avauskokoonpanossa ja pelasi hienon ottelun, vaikka jäi ilman tehomerkintöjä.

Félix tiedostaa Barcelonan olevan haastavassa tilanteessa.

– Tiesimme Barcelonan jättävän meille tilaa omalla kenttäpuoliskollaan. Barcelona on vaikeassa tilanteessa, mutta kyseessä on silti Barcelona ja he voivat voittaa sinut yksittäisessä ottelussa. Meillä oli paljon tilaa ja tiesimme, että jos saan pallon ja pääsen kääntymään nopeasti, saamme maalipaikkoja. Pelasin hyvin, mutta maali jäi puuttumaan. Uskon kannattajien nauttineen peliesityksestäni, Félix totesi.

Atlético on tehnyt tällä kaudella lukuisia maaleja lisäajalla. Nyt maalit syntyivät avausjaksolla.

– Meidän oli voitettava. Lisäajankin voittomaali olisi kelvannut meille, mutta päätimme ratkaista ottelun aiemmin, mutta jokainen kamppailu on loppujen lopuksi erilainen. Pelasimme kahdesti häntäpään joukkueita vastaan. Voitimme toisen lisäajan maalilla ja hävisimme toisen, Félix muistutti.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone oli tyytyväinen Félixin peliesitykseen.

– Odotamme Joãolta juuri sitä, mitä hän teki avausjaksolla. João kykenee kääntymään pallon kanssa hyvin laadukkaasti. Tarvitsemme sitä häneltä. Sanoin Joãolle avausjakson jälkeen, että tuollainen peliesitys on juuri sitä, mitä tarvitsemme häneltä, Simeone kehui.