Real Madrid johtaa La Ligaa. Real Madrid on voittanut seitsemästä ottelustaan viisi ja johtaa sarjaa pisteen erolla Real Sociedadiin.

Yhden ottelun vähemmän pelannut Sevilla on Atléticon tavoin kolmen pisteen päässä Real Madridista.

Real Madridin edustusjoukkueessa urallaan peräti 17 vuoden ajan pelannut Iker Casillas otti kantaa joukkueen tilanteeseen Sportboostin tilaisuudessa.

Casillas luottaa Carlo Ancelottiin. Ancelotti valmensi Casillasia Real Madridissa vuosina 2013-15.

– Näen Ancelottin Real Madridin olevan hyvässä iskussa. Olemme lokakuussa ja kausi alkoi vasta. Mielestäni he tekevät asiat todella hyvin. Kyseessä on todella nuori joukkue, jossa on paljon taitoa ja valmentaja tuntee seuran, mutta hänen on sopeuduttava joukkueeseen, Casillas totesi.

– Carlo valmensi meitä kuusi tai seitsemän vuotta sitten ja luonnollisesti joukkue on muuttunut paljon siinä ajassa. Totta puhuen uskon, että Real Madrid taistelee keväällä kaikista pokaaleista Ancelottin avulla.

Barcelonan alkukausi on sujunut huonosti. Kahdeksasta ottelusta tuloksena on vain kolme voittoa. Casillas toivoo Barcelonan parantavan.

– Real Madridille on tärkeää, että asiat sujuvat hyvin Barcelonassa, koska siten Barcelona kykenee kilpailemaan tasaväkisesti meitä vastaan ja se tekee meistä vahvempia.

Lähde: AS