Real Madrid sai tiistai-iltana saavillisen jääkylmää vettä niskaansa hävittyään Mestarien liigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella Sheriff Tiraspolille Bernabéulla 1-2.

Lue otteluraportti täältä.

Moldovan pääsarjassa parhaillaan kolmantena oleva Sheriff johtaa sensaatiomaisesti Mestarien liigan lohkoaan. Sheriff voitti avauskierroksella Shakhtarin ja nyt kaatui itse Real Madrid.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti ei ole huolestunut joukkueensa peliesityksestä. Real Madrid haki vimmatusti maaleja, mutta viimeistely-yritykset jäivät onnettomiksi.

– Emme ole huolestuneita, vaan ennemminkin surullisia. Pelasimme suurella intensiteetillä ja olimme sitoutuneita, mutta hävisimme pienten yksityiskohtien vuoksi. Joukkue pelasi hyvin. Olisimme voineet olla tehokkaampia boksin sisällä, mutta sitä on vaikea selittää.

Ancelottin mielestä Real Madrid ei ansainnut hävitä ottelua.

– Pienet yksityiskohdat veivät meiltä ottelun ja saatamme oppia siitä tulevaisuuden varalle. Emme ansainneet hävitä. Sheriff puolusti hyvin ja osasi käyttää yksityiskohdat hyväkseen, Ancelotti totesi.