Getafe ja Atlético kohtasivat toisensa tiistai-iltana Coliseumilla Madridin paikallisottelussa. Atlético haki täyden pistepotin Getafesta maalein 2-1.

Atlético nousi voiton myötä ainakin hetkellisesti La Ligan kärkipaikalle.

Ottelun avausjakso oli tasainen. Maalinteko-ongelmista kärsivä Atlético ei saanut pallon kanssa käytännössä mitään aikaan ja samaa voi sanoa myös Getafesta. Muun muassa Antoine Griezmann oli avausjaksolla täysin näkymätön.

Atlético-ottelun myötä kaikki kuusi tämän kauden otteluaan hävinnyt Getafe pysyi hyvin vieraiden vauhdissa. Getafe iski ottelun avausmaalin juuri ennen taukoa. Stefan Mitrovic puski pallon tolppaan, josta se kimposi Jan Oblakin käden kautta Atléticon maaliin. Tauolle mentiin Getafen johtoasemassa.

Toisella jaksolla Atlético otti pelin hallintaansa, mutta kärsi jälleen maalipaikkojen vähyydestä. Diego Simeone vaihtoi Mario Hermoson, Rodrigo De Paulin ja Matheus Cunhan kentälle. Etenkin De Paulin saapuminen kentälle toi paljon Atléticon peliin.

Getafen Carles Aleñá sai suoran punaisen kortin taklattuaan Cunhaa rumasti pohkeeseen noin vartti ennen täyttä aikaa.

Atlético nousi tasoihin kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä. Hermoso lähetti keskityksen boksiin ja Luis Suárez viimeisteli pelivälineen varmasti ohi Getafen maalia vartioineen David Sorian. Vain hetkeä myöhemmin Soria nappasi loistavan torjunnan, kun Atlético vyöryi Getafen boksiin ja haki vimmatusti voittomaalia.

Suárez iski Atléticon voittomaalin 90. minuutilla. Uruguaylaiskärki puski kauden kolmannen maalinsa maalin edustalta ja vei Atléticon voittoon.