Barcelonan Mestarien liiga -kausi alkoi alistuneella ilmeellä, sillä Bayern München haki pisteet Camp Noulta hienon esityksen jälkeen. Maaleja Bayern teki kolme, eikä voitto ollut missään vaiheessa kunnolla uhattuna. Voittihan Bayern laukaukset kohti maaliakin 7-0.

Debyyttikauttaan Bayernissa valmentava Julian Nagelsmann oli tietysti voittoon tyytyväinen. Hän silti kehui kohteliaasti Barcelonan puolustuspelaamista.

– Pelasimme erittäin hyvin, mutta meillä oli ongelmiakin, sillä Barca osasi puolustaa todella hyvin eikä jättänyt meille juurikaan tilaa. Siksi meillä oli alussa vain vähän maalipaikkoja. Onneksi saimme tehtyä avausmaalin suhteellisen aikaisin, Nagelsmann totesi lehdistötilaisuudessa.

– Lähdemme erittäin iloisina Camp Noulta. Voitimme erittäin tärkeän seuran, jolla on mahtavia pelaajia.

Erityiskiitoksia nuori saksalainen jakoi kahdelle pelaajalleen.

– Olen hyvin tyytyväinen pelaajiini. Erityisesti minua ilahdutti maalitilin avannut Thomas Müller. Ja lisäksi Dayot Upamecano, joka pelasi topparina täydellisen ottelun, kuten muutkin puolustajat.

Nagelsmann myönsi, että jos Bayern pelaa koko kauden omalla tasollaan ja samalla tavoin kuin Barcelonaa vastaan, on se ”yksi suosikeista voittamaan Mestarien liigan”. Espanjalaispuolustaja Lucas Hernández sysäsi kuitenkin paineet toisaalle.

– Paperilla PSG on suurin voittajasuosikki, mutta jalkapallo on ennalta-arvaamatonta, Hernández sanoi Cadena SER:ille.

Vaikka kolmen maalin ero ei jättänyt voimasuhteista epäselvyyttä, oli Joshua Kimmich sitä mieltä, että ero olisi voinut olla suurempikin.

[readmore from=Bayern-München]

– Meillä oli vähän onnea ensimmäisessä maalissa, mutta olimme avausjaksolla parempi joukkue. Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja.

– Me kierrätimme hyvin palloa, vaikka teimmekin pieniä virheitä. Olemme kuitenkin oikealla tiellä, Kimmich lisäsi.

Lähde: AS