Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique toivoo, että Manchester Cityn managerista Pep Guardiolasta tulisi hänen seuraajansa.

Vuonna 2008 Enriquestä tuli Guardiolan seuraaja Barcelonan kakkosjoukkueessa, kun Guardiola siirtyi edustusjoukkueen käskyttäjäksi. Sitä ennen he olivat pelanneet pitkään yhdessä Barcelonassa ja Espanjan maajoukkueessa. Vastakkainkin he ovat olleet muutaman kerran niin pelaajana kuin valmentajana.

Hiljattain Guardiola paljasti, että hän suunnittelee jäävänsä vuonna 2023 sapattivapaalle, jonka jälkeen hän haluaisi valmentaa maajoukkuetta. Enrique toivoo, että hänen pitkäaikainen ystävänsä siirtyisi La Rojan peräsimeen.

– Minusta se olisi hienoa. Toivon, että hän olisi Espanjan valmentaja. Minä rakastaisin sitä, se olisi täydellistä, sanoi Enrique Goalin mukaan.

– Haluaisin nähdä maajoukkueemme hänen leimallaan varustettuna. En usko, että Espanjalla voisi olla parempaa valmentajaa.

Enriquen sopimus Espanjan päävalmentajana päättyy ensi vuonna Qatarin MM-kisojen jälkeen.