Matheus Cunha siirtyi hiljattain Hertha Berlinistä Atléticoon noin 30 miljoonan euron siirtosummalla.

Atlético ei olettanut saavansa Antoine Griezmannia takaisin, joten seura päätyi hankkimaan Cunhan Bundesliigasta, mutta lopulta Atlético saikin Griezmannin lainalle Barcelonasta.

Cunhan on siten taisteltava peliajasta Griezmannin, Luis Suárezin, Ángel Correan ja João Félixin kanssa. Ei mikään yksinkertainen tehtävä, kun viisikosta todennäköisesti vain kaksi on samaan aikaan avauskokoonpanossa.

Cunha on tyytyväinen Griezmannin paluuseen.

– Olen hyvin onnellinen voidessani pelata parhaiden kanssa. Haluan kilpailla heidän kanssaan peliajasta, osoittaa arvoni ja oppia jokaiselta. Se on tärkeintä. Parhaiden kanssa harjoitteleminen valmistaa sinua antamaan jatkuvasti enemmän. Griezmann tulee auttamaan joukkuetta. Olen valmis auttamaan, kun minua tarvitaan ja taistelen avauksen paikasta heidän kanssaan, koska tervehenkinen kilpailu pelipaikasta on kaikista tärkeintä joukkuetta ajatellen. Haluamme voittaa toistamiseen mestaruuden, Cunha totesi.

Cunha debytoi Brasilian A-maajoukkueessa Chileä vastaan pelatussa MM-karsintaottelussa. Hyökkääjä tuli toisella jaksolla kentälle.

– Olen todella onnellinen ja kiitollinen päästyäni debytoimaan Brasilian A-maajoukkueessa. Täällä mukana oleminen tarkoittaa, että olen yksi parhaista. On vaikea kuvailla sanoin, miltä tämä tuntuu. Lapsuuden unelma toteutui.

Lähde: Mundo Deportivo