Riqui Puig ei ole saanut tällä kaudella vielä minuuttiakaan peliaikaa.

Puig seurasi Barcelonan sunnuntaisen Getafe-ottelun tuttuun tapaan penkin puolelta. 22-vuotias keskikenttäpelaaja on istunut penkillä kaikki kolme Barcelonan sarjaottelua.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on tehnyt valinnoillaan selväksi, ettei Puigilla ole minkäänlaista roolia edustusjoukkueessa. Puig haluaa siitä huolimatta jäädä seuraan, vaikka vastuuta ei ole luvassa.

Viime kaudella Puig pelasi yhteensä alle 600 minuuttia edustusjoukkueen paidassa.

Koemanilta kysyttiin Puigin tilanteesta Getafe-ottelun jälkeen.

– Ei tämä ole meille tai pienessä roolissa oleville pelaajille hyvä tilanne. Sinulla on aina oltava tulevaisuus paikassa, jossa olet. Lisäksi pian saamme loukkaantuneita pelaajia takaisin vahvuuteen ja puhumme viidestä tai kuudesta pelaajasta. Haluaisin puhua pienessä roolissa olevien pelaajien tilanteesta, koska siirtoikkuna menee pian kiinni ja sen jälkeen ei ole enää aikaa, Koeman viittasi Puigin lähtöön.

Barcelonan omat kasvatit Gavi ja Nico González ovat ohittaneet Puigin nokkimisjärjestyksessä. Puig tippuu hyvin todennäköisesti penkiltä kokoonpanon ulkopuolelle, kun loukkaantuneet pelaajat kuntoutuvat ja palaavat Koemanin käyttöön.