Madridilaislehti Marca haastatteli PSG:n urheilutoimenjohtajaa Leonardoa keskiviikkona Pariisissa.

Leonardo puhui avoimesti Real Madridin tekemästä 160 miljoonan euron tarjouksesta PSG:lle Kylian Mbappésta. Leonardo kritisoi Real Madridia ja totesi tarjouksen olevan liian pieni. Lue Leonardon mietteet täältä.

Leonardon mukaan PSG on verbaalisesti kieltäytynyt Real Madridin tarjouksesta. Mbappé on luvannut PSG:lle, ettei poistu seurasta ilmaiseksi.

– Olemme suullisesti kieltäytyneet Real Madridin tarjouksesta, emmekä ole saaneet heiltä toista tarjousta. Emme ole koskaan halunneet päästää irti Mbappésta, emmekä ole edes kuvitelleet sitä. Olemme tehneet hänelle hyvin tärkeän jatkosopimustarjouksen. Mbappé on antanut meille sanansa, ettei lähde PSG:stä ilmaiseksi, mutta ilmeisesti hänen strategiansa on juuri se, eli lähteä täältä vapaana agenttina. Olemme nähneet paljon uutisia siitä, miten Real Madridille ei ole rahaa ja he ovat veloissa.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Olen aina sanonut, ettei Mbappé lähde täältä ilmaiseksi. Olemme puhuneet paljon Mbappén, hänen vanhempiensa ja lähipiirinsä kanssa. Meillä on pitkä yhteinen historia. Emme ole koskaan avanneet hänelle ovia, Leonardo viittasi teoreettiseen myyntiin.

Ranskalaismedioiden mukaan Leonardo haluaisi myydä Mbappén, mutta urheilutoimenjohtajan mukaan se ei pidä paikkaansa.

– Tiedän ihmisten väittävän, että haluaisin myydä Mbappén, mutta minulla ja Nasser Al-Khelaïfilla (PSG:n puheenjohtaja) on täysin samanlainen mielipide. Jos joku pelaaja haluaa lähteä, emme kiellä häntä, mutta myymme ainoastaan omilla ehdoillamme. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Lähde: MARCA