Real Madrid teki tiistai-iltana PSG:lle 160 miljoonan euron tarjouksen Kylian Mbappésta.

Ranskalaislähteiden mukaan PSG ei hyväksynyt tarjousta, vaikkei ole vielä virallisesti sitä ilmoittanutkaan Real Madridille.

PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo käväisi Marcan haastattelussa Pariisissa. Leonardo puhui avoimesti Real Madridin tekemästä tarjouksesta. Urheilutoimenjohtaja kritisoi Real Madridia voimakkain sanankääntein.

– PSG:n päätavoite on ollut aina pitää kiinni Mbappésta ja tehdä hänen kanssaan jatkosopimus. Se on ollut tavoitteemme kahden vuoden ajan ja pidämme sitä edelleen tavoitteenamme. Teimme hänelle hyvin tärkeän jatkosopimustarjouksen kaksi kuukautta sitten ja toisen hieman sen jälkeen. Mielestäni tämä kaikki kuuluu Real Madridin strategiaan. Real Madrid on käyttäytynyt laittomasti jo kahden vuoden ajan ottaen yhteyttä Mbappén lähipiiriin. Se on anteeksiantamatonta, eivätkä he ole käyttäytyneet oikealla tavalla meitä kohtaan.

Leonardon mukaan Real Madridin tarjous ei miellytä PSG:tä.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Todistus Real Madridin strategiasta Mbappén hankinnan suhteen on se, että he tekevät hänestä tarjouksen seitsemän päivää ennen siirtoikkunan päättymistä, kun Mbappén sopimusta on vuosi jäljellä. Se vaikuttaa strategialta, joka antaa ymmärtää, että he ovat tehneet kaikkensa hankkiakseen hänet. Real Madridin tarjoama summa on kaukana siitä, mitä haluamme, emmekä aio myydä pelaajaa alle sen summan, jolla ostimme hänet. Meidän on annettava osa siirtosummasta (AS:n mukaan 35 miljoonaa euroa) AS Monacolle, emmekä pidä tarjousta riittävän suurena.

Urheilutoimenjohtajan mukaan PSG on valmis myymään Mbappén omilla ehdoillaan.

– Real Madridin tarjous ei ole riittävän hyvä. Se on noin 160 miljoonaa euroa ja kyseessä on pienempi summa, jonka maksoimme Mbappésta AS Monacolle. Emme ole suuttuneita ainoastaan tarjotusta summasta, vaan myös siitä, miten he tekivät sen. Se on epäkunnioittavaa. Olemme tehneet kaiken mahdollisen pitääksemme Mbappén joukkueessamme ja luoneet projektin häntä varten, emmekä muuta sitä viikkoa ennen siirtoikkunan päättymistä. Jos hän lähtee, on se mahdollista toteuttaa vain meidän ehdoilla. Mbappé lähtee, jos niin haluaa, mutta ainoastaan ehdoillamme.