Matheus Cunhan on määrä siirtyä seuraavien päivien aikana Hertha Berlinistä Atléticoon. Atléticon odotetaan maksavan Cunhasta noin 30 miljoonaa euroa.

Atlético yritti viimeiseen asti hankkia Dusan Vlahovićin Fiorentinasta, mutta Fiorentina ei luovu ykköstähdestään ja neuvottelee parhaillaan hyökkääjän kanssa rahakkaasta jatkosopimuksesta.

Sky Sport Italian mukaan Cunha on valmis lentämään Berliinistä Madridiin hetkenä minä hyvänsä. Osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta ja siirrosta, mutta Atlético odotti aluksi Fiorentinan vastausta Vlahovićista.

22-vuotias Cunha on edustanut Herthaa puolentoista vuoden ajan siirryttyään seuraan RB Leipzigistä tammikuussa 2020 noin 18 miljoonan euron siirtosummalla. Brasilialaishyökkääjä on edustanut Herthaa 40 ottelussa, joissa on syntynyt 13 maalia ja kymmenen maalisyöttöä.

Atlético on etsinyt jo pitkään toista hyökkääjää joukkueeseensa. Cunha ei ole puhdas kärki, vaan nuorukainen tunnetaan ennemminkin laitahyökkääjänä, vaikka onkin pelannut useasti kärjessä.

Luis Suárez on tällä hetkellä Atléticon ainoa puhdas kärki, jonka vuoksi seura tarvitsee konkarihyökkääjälle kirittäjän.