Espanjalaislehti Sport uutisoi Barcelonan olevan kiinnostunut Arsenalin hyökkääjäkaksikosta Alexandre Lacazettesta ja Pierre-Emerick Aubameyangista.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman paljasti hiljattain lehdistötilaisuudessa, että joukkue etsii uutta hyökkääjää Lionel Messin lähdettyä.

Barcelona on ollut myös aiemmin kiinnostunut Aubamenyangista, mutta gabonilainen solmi vuosi sitten pitkän ja rahakkaan jatkosopimuksen Arsenalin kanssa. Hyökkääjän hankkiminen saattaisi käydä liian kalliiksi jo valmiiksi taloudellisissa vaikeuksissa olevalle Barcelonalle.

Lacazettella puolestaan on enää vuosi sopimusta Arsenalin kanssa jäljellä. Ranskalaisesta ei tarvitsisi siis maksaa isoa summaa, koska tammikuussa sopimusneuvottelut voisi aloittaa ilmaiseksi.

Aubameyang sekä Lacazette olivat molemmat sivussa sairastumisen takia perjantaina, kun Arsenal avasi sarjakautensa 2-0-tappiolla nousijajoukkue Brentfordille. Barcelona puolestaan aloittaa uuden sarjakauden tänään kotiottelulla Real Sociedadia vastaan.