Tänään se vihdoin alkaa, nimittäin La Ligan kausi 2021-22!

Kauden avausottelu pelataan Estadio de Mestallalla, jossa Valencia kohtaa Getafen. Ottelu potkaistaan käyntiin Suomen aikaa kello 22 alkaen.

Viime kauden päätteeksi mestaruutta juhlinut Atlético Madrid aloittaa oman urakkansa sunnuntaina Celta Vigon vieraana. Real Madrid avaa kautensa Alavésia vastaan lauantaina ja Barcelonan kausi käynnistyy sunnuntaina kotiottelulla Real Sociedadia vastaan.

La Liga -kautta pystyy seuraamaan C Morelta, joka näyttää kaikki ottelut suorana lähetyksenä.

Laliiga.com on koonnut tulevasta kaudesta jälleen kattavan ennakkopaketin. Verkkosivultamme löydät laajan esittelyn jokaisesta joukkueesta, tietoa pelaajasiirroista ja paljon muuta.

Arvio sijoituksista

Laliiga.com uskoo Atlético Madridin uusivan mestaruutensa, jonka joukkue on pysynyt lähes muuttumattomana viime kaudesta. Seuran merkittävin pelaajahankinta on ainakin toistaiseksi Argentiinan maajoukkuemies Rodrigo De Paul, jonka se osti Udinesesta 35 miljoonalla eurolla. Odotettavissa on vielä ainakin yksi hyökkääjähankinta.

Atléticon vahvimmiksi haastajiksi povaamme kahta kestomenestyjää, Real Madridia ja Barcelonaa, jotka kumpikin menettivät kesän aikana kapteeninsa Paris Saint-Germainiin.

Sergio Ramosin lähtö Real Madridista jättää jälkensä, vaikka tilalle hankittiinkin maailmanluokan puolustaja David Alaba. Muutoin Los Blancos -miehistö on pysynyt entisellään.

Pahoihin talousongelmiin ajautuneen Barcelonan pelaajaryhmä on puolestaan muuttunut kesän aikana paljon. Ovi on käynyt tiuhaan niin sisään kuin ulos. Lionel Messin lähtö kauden alla tuli puskista ja se ei voi olla näkymättä. Mestaruus olisi jossain määrin jopa pienoinen yllätys.

Europeleihin on arviomme mukaan tyrkyllä myös Sevilla, Villarreal sekä Real Sociedad. Betis ja Celta Vigo ovat kärkikuusikon kovimmat haastajat.

Viime kauden päätteeksi pääsarjatasolle nousseille Mallorcalle sekä Rayo Vallecanolle on luvassa pikavisiitti La Ligassa. Kaksikon lisäksi kaavailemme myös Alavésin putoamista sarjaporrasta alemmas.

Pääset lukemaan joukkueen ennakon klikkaamalla kyseisen joukkueen nimeä.

  1. Atlético Madrid
  2. Real Madrid
  3. Barcelona
  4. Sevilla
  5. Villarreal
  6. Real Sociedad
  7. Betis
  8. Celta Vigo
  9. Athletic Bilbao
  10. Valencia
  11. Getafe
  12. Levante
  13. Osasuna
  14. Granada
  15. Espanyol
  16. Cádiz
  17. Elche
  18. Alavés
  19. Mallorca
  20. Rayo Vallecano

La Ligan avauskierroksen ottelut

Perjantai

22:00 Valencia-Getafe

Lauantai

20:30 Cadiz-Levante
20:30 Mallorca-Betis
23:00 Alavés-Real Madrid
23:00 Osasuna-Espanyol

Sunnuntai

18:30 Celta Vigo-Atlético Madrid
21:00 Barcelona-Real Sociedad
23:15 Sevilla-Rayo Vallecano

Maanantai

21:00 Villarreal-Granada
23:00 Elche-Athletic Bilbao