Ranskalainen Le10 Sport väittää, että Barcelona on ollut yhteydessä Lilleä edustavan keskikenttäpelaajan Renato Sanchesin, 23, neuvonantajiin. Tiettävästi Kataloniassa on jo sovittu Sanchesin kanssa hänen mahdollisen siirtonsa henkilökohtaisista ehdoista.

Siirtoneuvotteluja ei kuitenkaan saada päätökseensä aivan lähiaikoina, koska Lille on asettanut Portugalin maajoukkuepelaajalle 35 miljoonan euron hintalapun. Pyyntihinta on liian hurja Barcelonan ostovoimaan nähden. Barcelona on tarjonnut Ligue 1 -seuran johdolle 20 miljoonan euron korvausta, eli osapuolet ovat yhä hyvin kaukana toisistaan.

Lionel Messin, 34, lähdön myötä kuningaslajiin vihkiytymättömillekin ovat valjenneet Blaugranan talousongelmat. Todennäköisesti tästä syystä joukkueen päävalmentaja Ronald Koeman ennätti jo kertaalleen (oletetusti) torjumaan Sanchesin havittelut.

Totuus on kuitenkin se, että Barçan budjetissa on nyt huomattavasti enemmän väljyyttä, kun Messin palkkakuluista ei tarvitse huolehtia.

Sanchesin sopimusta on jäljellä vielä kaksi vuotta, mikä nostaa hänen arvoaan markkinoilla. Hänen erikoisominaisuutensa on teknisesti poikkeuksellinen kyky hallita pelivälinettä hankalissakin asennoissa.