Barcelonan Ronald Koeman on estänyt kaksi potentiaalista siirtohankintaa vetollaan. Blaugranalle oli tiettävästi tarjottu Renato Sanchesia, 23, sekä Cristian Romeroa, 23, mutta Koeman teki seurajohdon puolesta kielteisen ostopäätöksen.

Sportitalian mukaan Barcelona olisi jo ilmoittautunut mukaan aggressiivisena puolustajana tunnetun Romeron huutokauppaan, vaikka tämä on jo sopinut henkilökohtaisista ehdoistaan valioliigaseura Tottenhamin kanssa.

RAC1 Sport tietää kuitenkin kertoa, että Koeman olisi sanonut ehdottomasti ei molemmille pelaajille.

On epäselvää, liittyykö punaisen valon näyttäminen pelillisiin vai taloudellisiin aspekteihin. Vallitsevassa tilanteessa Barcelonalla ei ole vielä ollut tarpeeksi ostovoimaa edes ilmaisten hankintojen — Sergio Agüeron, Memphis Depayn tai Eric Garcían — rekisteröintiin. Lionel Messi samaten on ilman sopimusta.

Vielä kuun puolivälissä ranskalainen Le10 Sport väitti, että Koeman olisi hartaasti halunnut Lilleä edustavan Sanchesin alaisuuteensa. Rahaa ei AS:n mukaan olisi kuitenkaan ollut tarpeeksi pysyvään siirtoon.

Romeron palveluksista olisi tiettävästi pitänyt pulittaa Atalantalle 60 miljoonaa euroa.