Diego Godín kuuluu Atléticon suurimpiin seuralegendoihin.

Nykyään italialaista Cagliaria edustava 35-vuotias toppari pelasi Atléticossa yhdeksän vuoden aikana 389 ottelussa. Godín on Atléticon seurahistorian eniten otteluita pelannut ulkomaalaispelaaja.

Kahdeksan pokaalia Atléticossa voittanut seuran entinen kapteeni käväisi 2 de puntan haastattelussa ja puhui tunnesiteestään Atléticon kannattajiin.

– Atléticon kannattajat rakastavat minua ikuisesti. Minusta tuli Atléticon kannattaja loppuelämäni ajaksi. Kannattajat rakastavat ja kunnioittavat minua. Puhun edelleen ystävieni kanssa siitä, mitä kannattajat tuntevat minua kohtaan.

Godín on kiitollinen kannattajien lämpimistä eleistä.

– Kun matkustan Madridiin, minusta tuntuu kuin pelaisin edelleen Atléticossa. Ihmiset tunnistavat minut ja tulevat tervehtimään kadulla. Heistäkin tuntuu kuin pelaisin edelleen Atléticossa. He kysyvät minulta aina Atléticoon liittyviä asioita. Siirryin kaksi vuotta sitten Interiin ja minusta tuntuu, ettei jotkut edes tiedä sitä, Godín nauroi.

– Viime kaudella ihmiset kysyivät, katsoinko Atléticon otteluita. Atlético voitti mestaruuden ja kaikki lähettivät minulle onnitteluviestejä. On hienoa, että ihmiset yhdistävät minut Atléticoon.