Sevilla ja Tottenham ovat tekemässä vaihtokauppaa.

Fabrizio Romanon mukaan Sevilla lähettää Bryan Gilin Lontooseen ja saa vaihtokaupassa Erik Lamelan itselleen. Lisäksi Tottenham maksaa Sevillalle noin 25 miljoonaa euroa.

Todellisena huippulupauksena pidetty Gil pelasi viime kauden lainalla Eibarissa. Gil pelasi loistavan kauden ja pääsi sen ansiosta debytoimaan Espanjan A-maajoukkueessa.

20-vuotias vasen laitahyökkääjä on Sevillan oma kasvatti. Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui olisi tiettävästi halunnut pitää Gilin seurassa. Lopetegui oli puhunut jo kesken viime kauden Gilille ja vakuuttanut, että nuorukaiselle löytyisi rooli Sevillan edustusjoukkueessa.

Lamela on sen sijaan pelannut edelliset kahdeksan vuotta Tottenhamissa. 29-vuotiaalla Lamelalla on ollut jo usean vuoden ajan vaikeuksia mahtua Tottenhamin avauskokoonpanoon ja argentiinalainen lähtee peliajan perässä Espanjaan.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
EXCL. Tottenham and Sevilla are finalizing a new swap deal: Erik Lamela to Sevilla, Bryan Gil to Spurs. Agreement set to be reached on permanent deal and here we go soon! ⚪️ #THFC

Sevilla will also receive €25m + add ons included as part of the deal. 🇪🇸 #Sevilla