Barcelona on aikeissa vahvistaa keskikenttäänsä portugalilaispelaaja Renato Sanchesilla, kertoo AS.

23-vuotias Sanches on pelannut kaksi edellistä kautta Lillessä, joka juhli viime kauden päätteeksi Ranskan Ligue 1:n mestaruutta.

[readmore from=Barcelona]

Monipuolinen ja fyysinen keskikenttäpelaaja nähtiin myös kesän EM-kisoissa, kun hän pelasi kaikissa neljässä Portugalin ottelussa.

Barcelona ei pysty heikon taloustilanteensa takia maksamaan tällä hetkellä suuria siirtosummia, joten se pyrkii neuvottelemaan Sanchesin agenttina toimivan Jorge Mendesin kanssa ensi kauden mittaisen lainasopimuksen, joka sisältäisi osto-option.

Barcelona pyrki alunperin vahvistamaan keskikenttäänsä Georginio Wijnaldumilla, joka kuitenkin lopulta siirtyi Paris Saint-Germainiin. Aiemmin tällä viikolla Saúl Ñíguezin huhuiltiin siirtyvän Barcelonaan vaihtokaupassa Antoine Griezmanniin, mutta tiettävästi myös tuo kauppa on vesittymässä. Sanches on viimeisin Barcelonaan yhdistetty nimi, ja tällä hetkellä myös kaikkein todennäköisin hankinta.