Gianluigi Donnarumma voitti hiljattain Euroopan mestaruuden Italian kanssa. Donnarumma valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi.

Donnarumma siirtyi tällä viikolla vapaana agenttina PSG:n riveihin, jonka kanssa maalivahti allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen.

Yli 250 ottelua AC Milanissa pelanneen 22-vuotiaan Donnarumman agentti Mino Raiola neuvotteli myös Barcelonan kanssa ennen kuin PSG-siirto julkaistiin.

Mundo Deportivon mukaan Raiola vaati Barcelonalta Donnarummalle jopa 12 miljoonan euron nettovuosipalkkaa. Barcelona oli kiinnostunut Donnarummasta, sillä vapaana agenttina hänestä ei olisi joutunut maksamaan siirtosummaa, mutta palkkapyyntö oli Barcelonalle selvästi liian suuri.

Raiola tiedosti Barcelonan talousvaikeudet ja ehdotti myös sellaista järjestelyä, jossa seura olisi maksanut Donnarummalle ensimmäisellä kaudella vain muodollisen korvauksen, jonka jälkeen italialainen olisi tienannut jopa 24 miljoonaa euroa kaudessa.

Donnarumma on tuoreen PSG-sopimuksensa myötä yksi parhaiten palkatuista maalivahdeista 12 miljoonan euron nettovuosituloillaan.