La Rojan olympiadelegaatio on saapunut Japaniin Tokion kesäkisoja varten keskiviikkoaamun pikkutunteina, kertoo Diario Sport. Espanjan alle 24-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue lähti Aasiaan vuorokauden aiottua myöhemmin. Lentokoneessa oli ilmennyt viime hetkellä mekaanisia ongelmia, jotka tarkistettiin.

Joukkue laskeutui Koben kaupunkiin kello 03.38 Suomen aikaa. Lento kesti 16 tuntia. Ensimmäiset yhteiset harjoitukset pidetään jo myöhemmin tänään keskiviikkona.

Samalla päävalmentaja Luis de la Fuente näkee ensimmäistä kertaa jokaisen valitsemansa pelaajan samaan aikaan kentällä. Unai Simón, 24, Eric García, 20, Pau Torres, 24, Dani Olmo, 23, Mikel Oyarzabal, 24, ja Pedri, 18, olivat A-maajoukkueen matkassa Euroopan-mestaruuskilpailuissa.

Heidän turnauksensa päättyi 6. heinäkuuta, minkä jälkeen heille annettiin hieman aikaa palautua. Kuusikon ulkopuolinen ryhmä leireili 13 päivän ajan yhdessä Alicantessa, Espanjassa.

Koko ryhmä jalkautui Kansain kansainvälisellä lentoasemalla, joka on rakennettu keinotekoisen saaren päälle. He suuntasivat hotellille selvitettyään pakolliset turvajärjestelyt. Lauantaina joukkue kohtaa Japanin ystävyysottelussa. Olympialaiset alkavat Espanjalla 22. heinäkuuta, jolloin siitä mittaa ottaa Egypti.