Real Madrid on napannut Barcelonan alle 19-vuotiaiden joukkueen kapteenin Jaume Jardín. Blaugrana ei pääse veloittamaan euroakaan siirrosta, koska Jaumen sopimus päättyi kesäkuun viimeiseen päivään.

Jaume liittyy aluksi farmijoukkue Castillan vahvuuteen. Aiemmin kesällä Castillaan saapui Rafa Llorente, 18, Las Rozasista.

Varhain maanantaiaamuna Marca uutisoi, että Jaumen siirto on enää kuulutusta vaille valmista. Hänet kuvattiin Valdebebasissa sopimustaan allekirjoittamassa.

Barcelona-kannattajien keskuudessa ollaan yksimielisiä siitä, että Jaume oli ja on edelleen pelaaja, jonka lahjakkuus on lähes suunnatonta. Hänen urakehityksensä on kuitenkin pysähtynyt viime kausina, eikä hän ole kehittynyt riittävästi. Sen takia ei Barcelonan kanssa syntynyt jatkosopimustakaan.

Jardí ei lähde Realista lainalle, vaan hänet istutetaan suoraan Castillan kokoonpanoon ensi kaudeksi. Hän onnistui debytoimaan viime kaudella Barcelonan B-joukkueessa Segunda División B:ssä, mutta hän ei enää päässyt toistamiseen kentälle eikä häntä nostettu joukkueen täysipäiväiseksi jäseneksi.

167-senttinen Jardí pelasi yhden ottelun Espanjan alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa tammikuussa 2020.