Serie A -seura AC Milan on pääsemässä yhteisymmärrykseen Sandro Tonalin, 21, kanssa pysyvästä siirrosta. Virallisesti Bresciaa edustava keskikenttäpelaaja kilpaili Milanossa viime kauden lainalla. Lainasopimukseen sisältyy osto-optio, jonka Milan on aikeissa aktivoida. Gazzetta dello Sportin mukaan neuvottelut seurojen välillä ovat loppusuoralla ja kaupan ”klousaus” voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä.

Barcelona ei siis saa Tonalia.

Blaugrana olisi tiettävästi ollut valmis tulemaan väliin, jos Milan ei olisi halunnut kiinnittää Tonalia seuraan pysyvästi. Sitä pidettiin mahdollisena, koska hänen ensimmäinen kautensa uudessa joukkueessa ei sujunut odotusten mukaisesti.

Milaniin Tonali tuli viime kesänä suurten odotusten saattelemana. Monet suurseurat olivat olleet hyvin kiinnostuneita nuorukaisesta, joka Bresciassa pelatessaan oli saanut medialta liikanimen Uusi Pirlo.

Tonali ei kuitenkaan tehnyt eikä syöttänyt viime kaudella yhtään maalia. Vastuu pienentyi kauden edetessä.

Siitäkin huolimatta Milan oli koko ajan tehnyt selväksi, että se haluaa ostaa 25 miljoonalla eurolla pelaajan oikeudet kokonaan itselleen. Lopullista summaa ei kuitenkaan tiedetä julkisuudessa, sillä Milan-pelaajat Giacomo Olzer, 20, ja Lorenzo Colombo, 19, ovat näillä näkymin siirtymässä samassa yhteydessä Bresciaan.