Atlético tutkii erilaisia vaihtoehtoja hyökkäyksensä vahvistamiseksi. Yksi harkinnassa olevista nimistä on vanha tuttu Moussa Dembélé.

24-vuotias ranskalaishyökkääjä saattaa palata Atléticoon vain muutama päivä sen jälkeen kun hänen lainajaksonsa Wanda Metropolitanolla umpeutui. Selvältä näyttää, että Atlético yrittää hankkia Lyonin kärkimiehen tälläkin kertaa lainan muodossa.

Dembélé pelasi Atléticolle puolen vuoden lainapestinsä aikana vain 140 minuuttia, mutta teki vaikutuksen koko seuraan – joukkuetovereista valmennusryhmään – hänen ihailtavalla luonteellaan ja kunnianhimoisella asenteellaan.

[readmore from=Siirtouutiset]

Dembélén ensimmäistä lainajaksoa varjosti suuri epäonni. Hän saapui Atléticoon loukkaantuneena ja teki kaikkensa päästäkseen mahdollisimman nopeasti Diego Simeonen käyttöön.

Kun pelituntuma alkoi viimein löytyä, toivat positiivinen koronanäyte ja harjoituksissa pyörtyminen lisää takapakkia. Kaikista ongelmista huolimatta ne minuutit, jotka Dembélé oli nurmella, jättivät merkkejä siitä, että hän on enemmän kuin käyttökelpoinen hyökkääjä ja sopiva kilpailuttaja ykköspyssy Luis Suárezille.