Bruno Lage on tehnyt portugalilaislaituri Francisco Trincãosta toisen hankintansa Wolvesin päävalmentajana.” Näin tiedottaa valioliigaseura Wolverhampton Wanderers verkkosivustollaan.

21-vuotias Trincão liittyy Wolverhamptoniin vuoden mittaisella lainasiirrolla. Kauppa on enää muodollisuuksia vaille valmis. Sopimukseen sisältyy osto-optio, eli Wolves voi halutessaan ostaa Portugalin maajoukkuepelaajan oikeudet pysyvästi omakseen.

Trincão jatkaa Wolvesissa muutaman vuoden jatkunutta portugalilaisperinnettä. Seurassa pelaa jo ennestään kuusi muuta lusitaania, ja myös Trincão kuuluu agentti Jorge Mendesin asiakkaisiin.

– Hän on todella kiehtova pelaaja, sanoi Wolvesin tekninen johtaja Scott Sellars seuran tiedotteessa.

– Hän on 21-vuotias ja pelannut melko paljon pelejä LaLigassa, joten uskomme, että hän on valmis hyppäämään Valioliigaan.

Sopimukseen asetetun siirtosumman suuruutta Wolverhampton ei kerro julkisuuteen. Barcelona maksoi Trincãosta elokuussa 2020 jopa 31 miljoonaa euroa.

Hän on pelannut Kataloniassa puolitoista vuotta. Hän tuli joukkueeseen tammikuussa 2020 Bragasta. Blaugranan paidassa Trincão on esiintynyt yli 40 ottelussa ja tehnyt kolme maalia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Wolves

@Wolves
Our second summer arrival...

#WelcomeTrincão

✍️🐺