Espanjan keskikenttäpelaaja Koke on ylistänyt joukkuetoveriaan Unai Simónia, kun hänen sankarilliset pelastukset johdattivat maan EM-kisojen välieriin perjantai-iltana Pietarissa.

Espanja varmisti paikkansa neljän parhaan joukosta, kun se kaatoi Sveitsin rangaistuspotkukilpailussa 1–1-tasapelin jälkeen.

Simón torjui rangaistuspotkukilpailussa sekä Fabian Schärin että Manuel Akanjin yrityksen, jonka jälkeen Ruben Vargasin kohtalokas epäonnistuminen sinetöi Espanjan jatkopaikan.

Simón, joka oli vain muutamaa päivää aiemmin tehnyt yhden EM-kisahistorian noloimmista omista maaleista neljännesvälieräottelussa Kroatiaa vastaan, sai suuria kehuja parantuneista otteistaan.

[readmore from=EM-kisat]

– Hänellä on niin isot pallit! Se mitä Kroatiaa vastaan tapahtui oli todella valitettavaa, mutta hänen tapansa nousta takaisin jaloilleen tällaisella rauhallisuudella on uskomatonta. Toivon sen jatkuvan tällä tasolla, kertoi Koke ottelun jälkeen.

– Totta kai se vahvistaa, kun ylitämme tietyt vastoinkäymiset. Se ainoastaan yhdistää meitä ja lopulta palaset loksahtavat paikalleen. Ryhmän ulkopuolelta voi nähdä, miten yhtenäinen nippu olemme ja miten kaikki ovat 100-prosenttisesti mukana tässä.

LUE MYÖS: